Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

diloşumun mimi

Diloş’un kayfesi benim sevgili diloşum beni mimlemiş bugün gördüm evet birazcık geç oldu ama olsun telafi edebilirim herhalde : ) hadi başlayalım çok heyecan yaptım,bu mimler heyecanlandırıyor beni nedendir bilmem : ) neyse fazla gevezeliğe gerek yok sanırım ….

1-Ne sıklıkta kitap okursunuz ?

Doğrusunu söylemek gerekirse bu aralar elime fazla kitap alamıyorum malum telaşımı biliyorsunuz : ( ama ilk bulduğum fırsatta elimden düşürmüyorum,o kadar çok okunmayı bekleyen kitabım var ki didim’e evime yerleşip hepsini bir çırpıda bitiresim var çünkü şuan kitaplarımın çoğu orada : ) benimle beraber olan kitap sayım şuan 5 gidene kadar bitirebilirim belki ne dersiniz : )

2-En sevdiğiniz yazar/lar?

Benim vazgeçemediğim yazarların başında CANAN TAN geliyor kesinlikle bayılıyorum yazarlığına,kitapları o kadar akıcı ve o kadar heyecanlı ki kayboluyorum kitaplarını okurken,şu ana kadar okuyamadığım kitapları arasında sadece ‘en son yürekler ölür’ hala okuyamadım bu kitabını çok merak ediyorum.
Neyse canan tan’a olan hayranlığım bitmez,bunun yanında birkaç sevdiğim yazarda var tabiî ki , elif şafak mesela ,ipek ongun,paulo coelho,ayşe kulin şuan aklıma gelenler bunlar …
3-En beğendiğin kitap/lar?

  Mavi saçlı kız,yüreğim seni çok sevdi,eroinle dans,elif,bir gün.

4-(Yerli-Yabancı)Hangi yazarların kitaplarını daha çok tercih edersin?

 Yerli yazarlarımızı tercih ediyorum genelde ama eğer konusu ilgimi çekerse hiç fark etmiyor hepsinden ufak ufak okuyorum : )

5-Bugüne kadar en beğendiğin kitap serisi?

Bu zamana kadar tek okuduğum bayıla bayıla okuduğum seri bir genç kızın gizli defteri,tekrar baştan hepsini okuyabilirim.

6-Daha çok hangi tarzda okumaktan hoşlanırsın?

  Hiç fark etmez benim için heyecanlı olsun akıcı olsun yeter.birde aşk romanları okumayı bayılıyorum hikayenin içinde  bazen kendimi de bulabiliyorum  : )

7-En son hangi kitabı okudun?

   Canan Tan - Eroinle dans

8-Şuanda hangi kitabı okuyorsun?

  Canan Tan’dan gidiyorum gene-Issız Erkekler Korosu

9-Kitap blogları hakkında ne düşünüyorsun?Yeterlimi?

  Blogumu açtığımda ilk yaptığım şey kitap bloglarını takip etmek oldu bloglarda güncel kitaplar okumadığım hikayeler,her şeyi bulabiliyorum izlediğim bloglar’da,benim için yeterli olduğunu düşünüyorum,seviyorum onları takip etmeyi…

10-Kitap okumak sizin için neyi ifade ediyor?

Kitap benim için her şey demek,kaybolduğum dünya demek,yeni hayatlar demek,yeni hikayeler demek ve hikayelerin içinde kaybolmak demek.
Kitap okumak benim için benim hayatımda yeni kapılar açmak demek…
her kitap yeni bir keşvediştir benim için  iyi ki hayatımızdalar…

mimim bitti diloşum beni mimlediğin için çok teşekkürler : ) bende birilerini sobelemek istiyorum ama hadi başlayayım : )

 
 

4 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Bi kerem o benim annem tamam mı ? Zaten benden çok gördün son zamanlarda, ağlarım bak .
Sonra en son yürekler ölür ü oku hemen. Canan tan beni bayıyor artık sanki hep aynı hikayeyi anlatıyor ama o kitabın son sayfalarında artık gözümde yaş kalmamıştı sen düşün.
Öptüm şekerim

Dilara dedi ki...

Canan Tan hiç okumadım desem beni kınar mısın?? Hadi bana güzel bir kitabını söyle de okuyayım senin sayende tanışayım :) Cevapladığın için teşekkürler balım.

Telaşelerini de yaz buraya ama bizi bilgilendir belki önümüzdeki sene lazım olur ;) kolaylıklar diler gözlerinden öperim :* :D

Maya dedi ki...

Ben hiç Canan Tan okumadım biliyor musun, o halde senden ilham alıp hemen başlamalıyım diyorum kendime Gizem'im :)))

mimi gördüm, cevapladım zaten, çok çok teşekkür ederim :)

yeni evinde, bir ömür mutlulukla kitap okuyabilmeni dilerim :)

öpüyorum çok :)

gonca keskin dedi ki...

keyifle okudum . Merak ediyorum Gizem benim gönderdiğim kitaplar eline ulaşmadı mı hala :(( bir takip edeyim..