Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Çınar kuzumla geri döndüm ...

Şimdi farkettim dersem yalan olur ,tabikide herşeyin farkındayım:) en son yazımı mart ayında yazmışım ne kadar ayıp bana ... Ama yazmamamın tek bi nedeni var sanırım blog yüzümü bir türlü beğenemememden kaynaklanıyor, ama büyük araştırmalar sonucu kendime uygun blog temamı buldum sonunda,evet çok çok mutlu oldum :) 
Aslında anlatıcak o kadar çok şey varki hepsini bir anda buraya dökemem tabi, ama size hayatımı tamamamen değiştiricek minnak bir bebekten bahsedebilirim :) evet küçük bir kuzuyu bekliyoruz biz çınar kuzusu kendisi 10 gün sonra aramıza katılıcak inşallah, nasıl bir heyecan inanın tarif edemem :) Onu hissettiğim andan itibaren bir an önce kavuşmak istedim ama şimdi 10 gün kaldı ve içimde hem korku,hem heyecan,bir sürü karmaşık bişeyler işte anlatamıyorum anliyacağınız ...
Neyse heyecanımı bir tarafa atıyorum şimdilik aslında atamıyorum kendimi kandırıyorum :s 
son 2 gün fişimi çekip beklemeyi düşünüyorum :) 
Aslında fişini çekip beklicek biri varsa oda sevgili eşim:) beni çok güldürüyo bu aralar nasıl heycan nasıl heycan görmeniz lazım sanki ben değil de o doğum yapıcak,korkuyorum çınar bir anda gelicek de eşime inme inicek diye :) o beni değilde ben onu sakinleştiriyorum bu aralar biraz ters oluyo ama yapıcak bişey yok :) 
Benden önce gidip sedyeyede yatabilir yani ben hazırım hadi dr bey dicek nerdeyse  :)
yerim onu yer herşeyim o benim ...
Uzun bir ara verince insanın yazdıkça yazası geliyor gerçekten,ama neyse bugün için yeterli sanırım bundan sonra bu kadar uzun ara vermicem gerçekten yazmayı özlemişim, blogumu özlemişim bu alemi özlemişim kısacası :) 
Huhu blog ben geldimmm ...



2 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Oh yahu şöyle , dön sahalara artık :)

Ahu Kader dedi ki...

Instagramdan severek takip ediyorum zaten. Simdi burada birde blog oldugunu duyunca cok sevindim. Ayrica Cinar bebegi bende dört gözle bekliyorum. Umarim bir an önce kucagina alirsin ve onun sayesinde döndügün blogun ona yazdigin güzel yazilar ile dolar ve Cinar bebege ileride birakacagin harika bir hatira.