Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Happy Valentine's Day



Sevgililer günü telaşı  sabahın ilk ışıklarında başlar genelde ama bu telaş tatlı bir telaştır tabi,ne yapsam nasıl bir sürpriz yapsam diye düşünüp durur herkes günlerce : ) en güzel sürprizi yapmak için ellerinden geleni yapar sevgililer ama sonunda mutlu sona ulaşılır AŞK tabi…

Ne güzel telaşlar bunlar her yer kıpkırmızı alışveriş merkezleri, bilboardlar , sevgililer günü afişleri,bayılıyorum içim kıpır kıpır oluyor,ne kadar sevgilim yanımda olmasa da arkadaşlarımın yaşadığı mutluluğu görünce duygulanıyorum,mutlu oluyorum ...

Çiçekler hep kırmızı bugün romantik,aşk kokulu …

Sevgililer günü benim için biraz buruk geçecek sevgilim yanımda değil çünkü : (
ama beni tek avutan şey haftaya burada yanımda olacağı. Biz 1 hafta sonra kutlayacağız sevgililer günümüzü : )

Bizim için sevgililer günü 21 şubat buda bizim tarihimiz olsun nasıl : )


Bugünün daha da güzel bir anlamı var aslında bu bizim ilk ve son sevgililer günümüz, Seneye 14 şubatı kendi evimizde ve bu sefer ayrı olmadan geçireceğiz.

Şuan yaşadığım heyecanı o an kat ve kat yaşayacağım. O zaman kendi ellerimle hazırladığım mum ışıklarıyla bezediğim çok güzel bir masayla bekliyor olacağım sevgilimi ; )

He bu arada masada küçük bir ayrıntıyı unutmayalım sevgilimin getireceği kırmızı güller onlar olmadan olmaz tabi : )

Şimdi bu kadar heyecanla bahsettiğim Sevgililer günü için benim ne yaptığımı sizde merak etmişsinizdir .. Oda bende kalsın : ) Sadece şunu bilin mesafeler çokta sorun değil yeter ki kavuşacağın ve seni bekleyen biri olsun : ) Ben hem bekleyenim hem de bekleyenim var bu benim için bugün Mutlu olabileceğim en büyük sebebim..

Bugün herkes için tek temennim Mutlu olabilecekleri kişilerle bir ömür el ele olup,  kalpleri tıpkı benim gibi her görüşte ilk defa görmüş gibi küt küt atsın : )











4 yorum:

Maya dedi ki...

umarım bu heyecanın hiç eksilmez kalbinden :) öyle güzel anlatmışsın ki içindekileri :) senin de sevgililer günün kutlu olsun :) öpücükler :)

yeni başlangıçlar dedi ki...

amin inşallah maya,çok teşekkür ederim;içimdekileri öyle yazdım beğendiğine çok sevindim.kocaman kocaman sevgiler öpüyorum seni :))

yeni başlangıçlar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Seneye Sevgililer gününde ben size gelicem 1 tabak daha koy sen o sofraya hahaha ,kötüyüm kötü :))