Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

pufuduklarıma yer arıyoruz

Lütfen bu pufudukarım olmadan hiçbir yere gitmem : )


Hey çeyiz açıldığında karşımıza çıkar genelde bu pufuduklarım annem bir tek bunlara yer bulamaz : )
Her kızın çeyizinde vardır genelde böyle şirin şeyler benimde var tabi ama zavallılarım fazlalık oldular,bende onlara bir kıyak yapıp blogumda baş köşeye koyiyim dedim : )
Bende çeyizimden ufacık bir şey gösterdim size,gerisini belki ilerliyen zamanlarda ufak ufak gösterebilirim,yada haziran ayından sonra uzun uzun çeyiz postları hazırlarım sizin için neler varmış hep beraber bakarız ne dersiniz.

Şimdilik bu kadar,çeyizimdeki en önemli şeyi gösterdim size nasıl ama önemli değil'mi: )

Daha neler var neler hehehe: ))

7 yorum:

celebritystreetlollipop dedi ki...

Allahım o Garyli olan ne muhteşem bişey =) bayıldım. o zamn, kız seni alan yaşadı =)

Gözde T S dedi ki...

Ayyy o salyangozlar çok şekerrrrrr :) Çeyizlerin devamı da gelsin lütfeeen bekliyoruz :)

yeni başlangıçlar dedi ki...

celebritystreetlollipop;evet bende çok seviyorum,beni alan yaşadımı dersin hazirandan sonra bir değerlendirmek lazım bunu :))

gelin adayı;hihi seviyorum pufuduklarımı,çeyizlerimin devamını getirmek isterim ama anemin engeline takılıyor ben arada kaçamak göstermeye çalışıcam sevgiler :)

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

pişt fazlaysa bana getir gelirken ,söz sen evlenene kadar şefkat gösteririm ben onlara. Sonra da ... sonra mı ? ne sonra sı ? benim olurlar mutlu mesut yaşarız ;)))

yeni başlangıçlar dedi ki...

şevkat göstereceğinden hiç şüphem yok kuzum:)bir düşineyim ben bakarsın kapında biteriz pofidiklerimle:)

lezzettabağı dedi ki...

Tatlı kız merhabalar, defne yaprağı bloğundan tanıdım seni, yaş farkına rağmen bir şeyler yazmak mutluluğuna destek için buradayım.umarım daha çok güzel paylaşımlarda buluşur görüşürüz. iki kız annesi olarak şu anki duygularını heyecanını bende anne olarak büyük kızımda yaşadım dilerim herşey gönlünce olur. Anneler ve babalar çocuklarını ne hayallerle ne umutlarla yetiştirir ve evlendirir. bizler için en önemlisi mutluluğunuzun daim olması..ben kızıma kendime yapamadığım herşeyi en alasından yapmıştım imkanım vardı ve herşeyi mükemmelinden .. kendi ellerimle gelinliğini diktim, elinin çiçeğini çantasını tek tek yaptım.Düğün mekanı olarak her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünmüştük. onları yaparken nasılda hepimiz mutluyduk ama sonrası ne yazıkki gelmedi.erkekler kolay yolu seçiveriyorlar.şu an bir bebeğimiz bile var o,zorlu günlerimizde bize neşe kaynağıoluyor. fotolardaki yüzünüz hep gülsün ve gözlerinizden o ışıltı hiç kaybolmasın olur mu? hep mutlu olun, görüşmek üzere sevgiler.

yeni başlangıçlar dedi ki...

İnanın okurken tüylerim diken diken oldu ve duygulandım.. çok içten yazdıklarınız.. Evet bazen hayat herkese hayal ettiği şeyleri yaşatmıyor ama KADER diyoruz çekiliyoruz kenara :( Her Şerde bir hayır vardır diyerek ve zaman her şeyin ilacıdır diyerek üzüntünüze ortak olabiliyorum ancak..Umarım bundan sonra yüzünüz güler..İlginize çok teşekkür ederim.