Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Sevgi günü…!!




Evet yarın sevgi günü..ama bugünü kutlamanız için sadece sevgiliniz olması gerekmiyor. Her şeyi sevebilmeli insan.. Annesini Babasını Kardeşini Arkadaşını Çiçeği Böceği : ) her şey sevilebilsin diye var hayatta yeter ki elimizdeyken kıymetlerini bilelim.. ve şükredelim sevebileceğimiz bunca şeye sahibiz.. Bir obje nesne veya canlı değil sadece sevebileceğimiz..
Ben biraz daha şanslıyım sanki..Evet sevebileceğim bir ailem birçok arkadaşım var ama birde yakışıklı sevgilim var : ) benim için ekstra önemli oluyor tabi..
            Yarın hiç olmayacakmış gibi ve bugün iyi ki varmışız dercesine herkes Sevdiğinin elini tutabilmeli ve sevdiğini söyleyebilmeli bence..Bu sevgili dediğim gibi Sevdiğiniz her şey..Örneğin ben Babamın elini tutacağım ; hayatımdaki ilk erkeğin ilk göz ağrımın..Çünkü benimde sevdiğim yanımda olmayacak : (

Kısaca bugün herkes sevdiği her şeyi düşünmeli ve onlara sahip olduğu için Mutlu olmalı..

2 yorum:

tubitos dedi ki...

çok anlamlı bir yazı olmuş herkes böyle bakabilse keşke..

Maya dedi ki...

ellerine sağlık, çok güzel ifade etmişsin içindekileri, ben de aynen sen gibi düşünüyorum, sevgi yalnızca karşı cinse yöneltilen sevgi bazında alınmamalı... bu arada yeni teman çok güzel olmuş canım :) sevgiler :)