Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Benden Haberler

..       yeni başlangıçlar diyerek başladığım yolculuğum gerçekten de yepyeni başlangıçlarla devam ediyor.. artık günlerim birbirinden renkli ve heyecanlı.. tabi ki her şey her zaman böyle devam etmiyor arada tatsızlıklar hastalıklar da var ama bir kaç tane huzursuz gün diğer güzel günlerimi silip atamaz tabi ki..  etrafıma bakıp şükredebileceğim ve yüzümü güldürebilecek bir sürü sebebim var.. sıralamamı ister misiniz?
  • internetten alışveriş bunlarda biri.. sabah kahvaltılarımı süsleyecek sevimli mi sevimli bir set aldım : ) gördüğüm anda işte bu dedim istediğim şey sensin .. ee tabi ki farklı şeylerden hoşlanan ben bunu görünce kaçırmadım..sizinle paylaşayım görüntüsünü de..


  •  hafta sonu kahvaltıları..daha bu cümleyi yazarken bile ımmmmmmmımmmmmm diye iç geçiriyorum.. Tüm hafta Pazar kahvaltısı hayaliyle geçer bende.. uzun uzun , otobüse yetişme telaşı yok, işe geç kalma telaşı yok yokta yok : ) tabi o kahvaltının en güzel yanı da mükellef bir sofra olması..en ince ayrıntıların düşünülüyor olması.. Zaten aldığım bu setten de kahvaltıya özlemimi ve düşkünlüğümü anlamışsınızdır..

  • ve gitmekten hep hoşnut kaldığım bir şehir olan İstanbul yolculuğu..bugün itibariyle İstanbul a doğru bir yolculuk var tatlı heyecanlarla dolu.. ne mi? İlk gelinlik provam tabi ki: ) acaba nasıl oldu, üzerime tam oturacak mı, gerçekten benim mi olacak  : ) bu soru işaretleriyle birlikte başlıyor yolculuğumuz.. tabi sadece iş için gidilmez İstanbul a elbet bir sebep bulunur alışveriş için..Ayakların kan toplasa da o Bakırköy pazarını görmeden, Eminönü ‘ne bir selam vermeden, biricik arkadaşım  Damla beni konsere götürmeden, Taksimde bir tur atmadan olur mu?bunların hepsini iki güne sığdıracağız sadece iki gün: ) ama azimliyim daha da fazlasını yapabilirim.. Bekle beni İstanbul diyorum : )
İstanbul deyince neden bu resim geliyor aklıma söyleyeyim..Gidip yakından görmeyi en çok istediğim yerlerden biri..Daha önce bunu ne kadar belirtsem de hala birileri tarafından götürülmedim.. Kendilerine diyeceğim bu kadar : )

  • vazgeçilemeyen dostlar.. İşte yolculuğumun bir diğer sebebi de bu..her zaman yanında olduğunu bilmek, iyi veya kötü her şeyini paylaşabileceğin bir dostun olmalı..işte ben buna sahibim ve çok şanslıyım..hee tabi ki her şey böyle toz pembe değil..yazım hatama kadar düzelten, her dediğime muhalefet olan günlerimiz de var..ama bunlar güzel çekişmeler: ) İyi ki yanımdasınız diyerek yanımda olmayı tercih eden tüm dostlarıma sevgilerimi ve saygılarımı bir borç bilirim: )
sırasıyla yazıyorum: ) 1.Resim Damla, 2.Kuzenim Hülya, 3.Kuzenim Ecoşum, 4.Sinem'im, 5.Ayda Teyzem ve 6.Şu sıralar destekçim Mutlu can  : )

  • bir diğer flash haberim var size..ben artık facebook adresimi tamamen dinlenmeye aldım: ) çok sıkıldım insanların tüm yaşadıklarını orada paylaşmasından ve herkesin bir şekilde özel hayatına girmekten : ) bende kendimi bloğa atadım ne varsa paylaşmaya dair sizinle paylaşacağım : ) Zaten Düğün öncesi ve sonrası içimde kalmaması gereken ve yazmam gereken bir çok şey olacak..Bazen içimdekileri nasıl yazacağımı bilemesem de yazacağım..

  • vee gelen bahar, uçan kuşlar , rengarenk çiçekler ve güneş gözlüklerimi takmamı sağlayan güneş : ) bunlar bende bir mutluluk hormonu salgıladı ki sormayın.. Mutluluğuma yağ ve bal oldu..her günümüz güneşli parlak ve rengarenk geçsin diyerek yazımı sonlandırıyorum..İstanbul dönüşü paylaşacaklarımla görüşmek üzere Sevgiler...







5 yorum:

yeni başlangıçlar dedi ki...

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...
Merhaba yeni başlangıçlar:)
Bahar tadında ki senden haberleri keyifle okudum.

Çok haklısın,birkaç huzursuz gün diğer güzel günleri silmemeli:)

Kahvaltı setin çokk güzel güle güle kullan:)

Gelinlik provasından bahsedildiğine göre,yakında bir düğünün tanığı olucaz:)Ben şimdiden mutluluklar diliyorum:)

İst.gidilir de o güzel yerler gezilmez mii:)? Bende bekle beni tekrar gelicem diyerek yeni geldim:)

Dostlar,dostlar...Onlarsız olur mu? RABBİM eksikliklerini göstermesin:)

Bence de blog facebok'tan daha iyi:)

Vee final bahar resmin adeta baharı müjdeliyor.Baharın gelişi sanırım herkesin mutluluk hormanlarını coşturuyor:)

Son olarak da;Alttaki harika Türk sanat müziği eşliğinde yorum yazmak keyifliydi:)
Sevgiler...

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

canım bu kahvalıktan bende almaya çok niyetlendim:))
çok şirin,
iyi günlerde kullan inş.
ayrıca resme bayıldım:))
mutlu sempatik insanlar sizi:))
hayırlı cumalar,sevgiler

biraydamasalı dedi ki...

hahaa:))ben beni çok beğendim:))))))

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

kahvaltılıklar harikaymış iyi günlerde kullan :)

yeni başlangıçlar dedi ki...

sevvalce lezzetler;hoşgeldiniz bloguma öncelikle, türk sanat müziğine bu aralar bir yatkınlığım var dinlendiriyor beni :)

kübranın günlüğü;kahvaltılığımı dört gözle bekliyorum çok merakediyorum umarım göründüğü gibidir...

bir ayda masalı;ben seni daha çok sevdim:)

şantiyenin gülü;çok teşekkürler..sevgiler