Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Bu Telaşta Başarabilirim Belki ...

Ne zamandır yapmak istediğim şeyi hayata geçirmenin zamanı geldi galiba, boş durmak beni inanılmaz sıkıyor artık elimde bir şeyler olması lazım kafamı ona vermem lazım düğüne kadar, yoksa düşünmekten ha bire hasta oluyorum, sıkıldım artık vücudum iflas etti ne stresli bir şeymiş ya yoruldum artık hazırlıklar yormadı inanın düşünmek yordu beni, bende artık yeter diyerek elime bir şeyler alıp kafamı dağıtmak istiyorum.

Ne yaparım diye düşünüyorum uzun zamandır yapmak istediğim ama bir türlü beceremediğim şeyi yapmaya karar vermiş bulunmaktayım(: battaniye : ) 1 kadın 1 erkek delisi olduğumu biliyorsunuz zaten. Orda gördüğüm battaniyeye hayran kaldım ve tamam dedim başlıyorum artık, dün akşam babaanne ve hala desteğiyle bir şeyler yapmaya başladım galiba : ) bir taraftan babaannem dürtükler bir taraftan halam ama sonuç zafer benim tabiî ki de  : ) zevkli bir şeymiş yapmaya başlayınca anladım bunu, zaman hemen geçiyor en azından kafamı dağıtmama yardımcı olacak diye düşünüyorum.
işte yapmaya çalıştığım örnek bknz:
Belki heyecandan belki de heyecanımı yatıştırmaktan olsa gerek başladım bir şeylere..Şimdi herkesi boş zamanlarını doldurmaya davet ediyorum : )


5 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Sen ne kıskanç insansın yaaaaaaa:)çarpılarımı kıskandın di mi? :))))
Bişi diycem kır dizini otur mutfağına dolap içlerine dantel falan ör bari senin nasıl boş vaktin olabiliyor anlamadım :p

Firarî Yolcu dedi ki...

Ayy, aynen ben de 1 kadın 1 erkekteki battaniyeye vurulup internette araştırdım, bir sürü renk renk örnek buldum, ben de başlayacağım en kısa zamanda. renklerimi belirleyemedim ama. Beyaz, pembe, lila düşünüyorum. Ne dersin sence?

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

bende kendime örgü minder yapmak istiyorum:))
bakalım nasıl olucak:))
bitmiş halini paylaşırmısın,
merakla bekliyorum,
hayırlı günler,sevgiler:))

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Bobbidi Bibbidi dedi ki...

Degişik bir havası var bu battaniyelerin helede pastel renkler kullanırsanız lolipop sekeri gormus gibi olursunuz :)

ankara boyacı dedi ki...

iyi bir site teşekkürler