Yeni Başlangıçlar

Yeni Başlangıçlar

Evet Evet Gayet Sabırlıyım Ben!!!

Yüzümde çıkan küçük minik şeyler terke din beni lütfen evle nicem ben,bu şekilde davetlileri karşılamak istemiyorum ama.: (

Tamam biliyorum bunların hepsi stresten oluyor ama neden ben ya hayatım gayet normal,rutin,sorunsuz evet düğün hazırlığı yapıyorum ama, stres yapmamaya çalışıyorum gayet sakin bir sevgilim var hatta fazlaca sakin : ) her şeyimiz normal ama bu suratıma ne oluyor oda sakin olsun lütfen : (

Her sabah aynaya baktığımda yeni bir şeyle karşılaşmaktan korkuyorum artık.
Hastanemizin dermatoloji dk baya sıkı fıkı olduk yüzüm sayesinde.
Ama suratım gene de bana mısın demiyor sağ olsun .

Geçenlerde alışveriş merkezine gittim öyle bakınırken kozmedshop gözüme ilişti girsemmi girmesemmi derken içerde buldum kendimi.
Söz vermiştim aslında  kendime artık uğraşmicaktım cildimle o kadar çok şey kulandım ki sıkıldım artık.

Neyse bir bayan yanıma yanaştı nasıl bir şey bakmıştınız?
Ben bir bilsem nasıl bir şey istediğimi …
Başladım anlatmaya cildimi,olmuyor dedim hiç bir şey sonuç vermiyor bir sürü ürün kullandım olmuyor dedim,anlattım tek tek söyledim markalarını bana verdiği cevap çok yanlış yapmışsınız:/ o anda uçasım geldi kadına bildiğiniz gibi değil.

Tamam dedim sakin ol gizem önersin bakalım ne önerecek dinliyorum sabırla tabi  bir sürü şey anlattı ilk defa sıkılmadan dinledim bir satıcıyı ama gerçekten işini güzel yapıyor şimdi onu söylemeden geçemeyeceğim.
Tam olarak 1 saat dinledim bayanı.
Sonuç ne mi hemen söyleyeyim size bana bir ürün sattı tabi ;hatta bir değil iki.
Hemen gösterim size ürünlerimi bakalım doğru bir seçim yapmış mıyım.


1.aşama sabun: ilk önce bunla yüzümü yıkıyorum güzelce temizliyorum,birazcık yüzümü yakıyor ama hemen geçiyor kokusu da gayet güzel benim için kokusu da önemli tabi,yoksa elimi bile süremiyorum…

2.aşama krem:yüzümü yıkadıktan sonra salyangoz özlü kremimi sürüyorum adı biraz itici ve midemi bulandırsa da masaj yaparak sürüyorum.

Sonuç: tam olarak size sonuç söyleyemem  ama cildim yumuşak,o minik şeylerde biraz azaldı ama tam olarak kesin bir yanıt almak  çok erken galiba.

Her zaman olduğu gibi gene sabırla bekleyeceğim eyer geçmese vay satıcının haline,elimden çekeceği var: ) 

3 yorum:

Maya dedi ki...

ühühü, şikayetlerimiz bile aynı sanırım kuzum, benim suratım daha perişan :((( umarım ikimiz de şifa buluruz :)

yeni başlangıçlar dedi ki...

inşallah maya en azından haziran ayına kadar geçseler hiç fena olmaz :)

bakimblog dedi ki...

yeni baslangıclar ,dermokozmetık urunler kullanmayı dusunmez mısın? gercekten de kozmetık urunlerden daha etkılıler, bir de risk yok, cogunlugu dermatologların tedavi amaçlı onerdıgı urunler oluyor :)